Välkommen till Naturhästen & Naturhunden!

Naturhästen & Naturhunden är ett litet företag i Åsljunga i Skåne som drivs av Elin Fransson. 

Elin Fransson är en riktig djurälskare och hjälper dig gärna om du har frågor om hästars beteende, horsemanship, utrustning, sadlar, bettlösa alternativ mm. Elin tillverkar all reputrustning så som repgrimmor, arbetsrep etc. själv efter beställning och anpassar gärna efter dina behov.

 

Vår filosofi

Jag tror på att allt kan göras på ett naturligt sätt. I dagens högteknologiska samhälle glömmer vi ofta bort det som är naturligt och vill ofta bara ta den "snabba" vägen.

Naturen som läkande kraft kan vara väldigt kraftfull, svaret på många av våra problem finns där.


Hästar är underbara djur som vars sällskap har en lugnande och läkande effekt på människor om de hanteras rätt. Många glömmer dock att det är hästar de har att göra med och förmännskligar dem, vi tror det är viktigt att låta hästar vara hästar och försöka förstå dem som just det. Bra miljö, tydlig och klar kommunikation som hästen förstår och mycket kärlek är en bra början. För tydlig och bra kommunikation samt hög säkerhet i hanteringen behöver man bra utrustning och det gör vi allt för att ta fram. Vi erbjuder en rad riktigt bra produkter till mycket bra priser som gör ditt liv med hästen enklare, roligare och säkrare.

 
 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: