Naturhunden - Frågor & Svar

 

Fråga: Är allt ni säljer ekologiskt?

Svar: Ja, alla örter och växtdelar i våra produkter är ekologiskt odlade. Skall det vara naturligt är vår filosofi att det givetvis måste vara naturligt odlat utan några som helst kemiska tillsatser.

Fråga: Är det naturligt att ge örter till hundar som är köttätare?

Svar: Visst är hundar köttätare, men deras kost består även naturligt av växter. Våra hundar äter även själva gräs, hallon, äpple mm som de hittar ute.

Fråga: Finns det några studier som visar att örterna faktiskt fungerar?

Svar: Då dessa örter använts i århundranden får vi anse detta vara den mest tydliga beviset på det fungerar och att det fungerar väl. För vissa örter har det gjorts en del både mindre och större studier, men gemensamt för alla är att det inte gjorts så omfattande studier att örterna har läkemedelsklassats. Men användningen och erfarenheten av örter och dess verkan talar sitt tydliga språk.

Fråga: Kan man köpa era produkter på något annat ställe än på nätet?

Svar: Ja, i vissa välsorterade djuraffärer. Fråga i din lokala butik. Har de inte våra produkter i deras sortiment så be att de kontaktar oss.

Fråga: Min hund verkar väldigt sjuk, kan ni hjälpa mig?

Svar: Nej, är din hund väldigt sjuk så måste du ta den till veterinären. Om sedan din hund får en diagnos där det finns örter som kan hjälpa så föreslår vi att du först och främst följer din veterinärs ordination, och sedan använder örterna som ett komplement.

Fråga: Har ni någon katalog?

Svar: Maila eller ring oss så skickar vi en till dig.

Fråga: Jag har precis beställt, när får jag mina varor?

Svar: Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar, om dina varor är slut på vårt lager så kontaktar vi dig angående förväntad leveranstid.

Fråga: Är era halsband och koppel gjorda av riktigt läder?

Svar: Ja, alla halsband och kopper är gjorda av riktigt läder, vi har inga produkter i konstläder.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: