Välkommen till oss på Naturhästen!

Vi är ett litet företag i Slättsjö i Skåne som drivs av Elin & Carl Johan Fransson. Förutom på nätet så hittar ni våra varor i vår butik i Åsljunga.

Elin Fransson är en riktig djurälskare och hjälper dig gärna om du har frågor om hästars beteende, horsemanship, utrustning, sadlar, bettlösa alternativ mm. Elin har en gedigen kunskap och intresse naturlig hästhantering och problemlösning.

Carl Johan Fransson är Elins älskade make som är ett stort stöd och tar hand om bokföringen, bygger och fixar. Han har även en jaktbutik precis bredvid Naturhästens butik som heter Vildsvinsbutiken.

 

Vår filosofi

Vi tror på att allt kan göras på ett naturligt sätt. I dagens högteknologiska samhälle glömmer vi ofta bort det som är naturligt.

Naturen som läkande kraft kan vara väldigt kraftfull, svaret på många av våra problem finns där.

Hästar är underbara djur som vars sällskap har en lugnande och läkande effekt på människor om de hanteras rätt. Många glömmer dock att det är hästar de har att göra med och förmännskligar dem, vi tror det är viktigt att låta hästar vara hästar och försöka förstå dem som just det. Bra miljö, tydlig och klar kommunikation som hästen förstår och mycket kärlek är en bra början. För tydlig och bra kommunikation samt hög säkerhet i hanteringen behöver man bra utrustning och det gör vi allt för att ta fram. Vi erbjuder en rad riktigt bra produkter till mycket bra priser som gör ditt liv med hästen enklare, roligare och säkrare.

 
 

Våra läderprodukter

Våra läderprodukter är av hög kvalité och är gjorda av läder från kor eller get. Vi har inget konstläder i vår butik! Bra läder håller länge med lite omvårdnad och blir bara vackrare med tiden.

 

Våra repprodukter

Våra repprodukter tillverkas av dubbelflätad polyesterlina i mycket hög kvalité och knyts av Elin. Vi kan göra specialstorlekar av det mesta och samarbetar gärna med dig för att tillverka något som passar både dig och din häst perfekt.

 
 

 

 

 


Drift & Produktion:
Wikinggruppen